Jatkuuko ”Putki”?

JoSePan avausvoitto kestomenestyjä Sievistä nostattelee Joutsassa odotuksia jo vaikka mistä jos somekeskusteluja ja jopa lehtiä uskoo. Mikäpäs siinä, kaikki positiivinen on mukavaa, mutta joukkue pyrkii pitämään kaikin keinoin jalat maassa.   Nousijan ei kannata leuhottaa, jossain vaiheessa sellainen kostautuisi varmasti. Siinä lienee apuna valmentaja Mikko Paappasen tiukan harjoitukset ja tinkimätön asenne. Lisäksi kaikki pelaajatkin lienee ymmärtäneet sen että tässä vaiheessa kautta ei Sievi ollut ihan se paras mahdollinen haaste.

Haastetta lienee huomattavasti enemmän tulevana lauantaina. Viime vuoden hopeajoukkue vahvistuneena maajoukkuepelaaja Juhana Jyrkiäisellä alkaa olla jo todella kovan luokan mittari. LeiFin pelityyli aiheuttaa lisäksi tikkuja sormiin, ihan samanlaista pelityyliä ei vielä vastaan ole tullut. Maalivahti osallistuu mielellään peliin ihan kentällä  , jolloin syntyy kaikenlaisia tilanteita, yli-tai alivoimaa, miten asian haluaa nähdä. Jokatapauksessa KaDylle ensimmäisen kierroksen ottelussa hävinnyt LeiF tulee Joutsaan hakemaan kolmea pinnaa. Pieni kosto voisi olla edes nuijia entisiä KaDylaisia, joita JoSePan riveissä muutamia kentälle juoksee.  Joka tapauksessa JoSePaa ja kotiyleisöä mitataan jälleen, katsotaan mitä peli jälkeen taululla seisoo.

JoSePa saa tähän peliin mukaan ilmeisesti koko rosterin, Jarkko ”Jakke” Kosunenkin korkannee kautensa. Penkiltä vai kentältä, jää nähtäväksi.  JoSePa on intoa täynnä, uskotaan että se näkyy lauantaina 6.10. klo 17:00 kentällä oikealla tavalla.

 

Petri Hentinen