JoSePa miesten Futsal-Liigan sarjataulukossa neljäntenä!

Kyllä vain! Toki pelejä ei ole vielä pelattu, joten joukkueet on järjestetty aakkosjärjestykseen ennen uuden kauden alkua. Hieno nähdä JoSePa:n logo muiden liigajoukkueiden logojen rinnalla!

Myös otteluohjelma tulevalle kaudelle on jo julkaistu, ja joukkue odottaa kuumeisesti liigakauden alkua. Vaikka pelejä ei hetkeen ole ollutkaan, ei kevään nousuhurmosta ole unohdettu. Ja otteluohjelmasta voidaan todeta, että aina vain parempaa on luvassa. Tulevan kauden otteluohjelma heittää Joutsan liikuntahallin uusitulle alustalle Suomen futsalparhaimmistoa heti kauden aluksi. Kauden avauksessa lauantaina 29. syyskuuta saliin astelee kolme kertaa viimeisen neljän vuoden aikana liigan voittanut Sievi FS. Seuraavassa kotiottelussa  kohdataan kevään televisioiduista finaalipeleistä tuttu, hopealle sijoittunut Leijona Futsal Akaasta. Kolmannessa kotiottelussa puolestaan saadaan vastaan kevään pronssimitalit kaulaansa napannut Ilves FS Tampereelta. Suomenmestaruuden voittaneen jyväskyläläisen Kampuksen Dynamon vierailua Joutsaan Keski-Suomen derbyyn saadaan odottaa joulukuulle saakka.

Joukkueen osalta valmistautuminen kauteen on sujunut pääosin omatoimisten treenien, pelikirjan hiomisen ja jalkapallon parissa. Yhteistreenit salissa on myös aloitettu ja into tekemiseen on ollut kova. Myös joukkueen toimihenkilöiden keskinäistä työnjakoa sekä joukkueen tausta-asioita ja budjettia on työstetty liigatasolle sopiviin mittasuhteisiin. Joukkueen tutut ja turvalliset tukijat on saatu onnellisesti mukaan tukemaan joukkuetta uusissa haasteissa korkeammalla tasolla, mistä kuuluu todella suuri kiitos heille. Myös uusia yhteistyökumppaneita on saatu, mikä on ollut joukkueen kehittämiselle olennainen juttu.

Monenlaisia verkkoja on myös viritelty ringin laajentamiseksi muutamalla pelaajalla. Toivotaan, että iloisia uutisia verkkoihin tarttuneista päästään kertomaan piakkoin.

Linkki JoSePan otteluohjelmaan: https://www.palloliitto.fi/tulospalveluarkisto/joukkue&103680&splfutsal1819&FL