JoSePan voittoputki poikki

JoSePan voitto- ja pisteputki FutsalYkkösessä päättyi tällä kaudella viiteen otteluun. Sarjan kärkikolmikossa yhdessä JoSePan ja Tervareitten kanssa majaileva PS Villa Hyvinkäältä piti pisteet itsellään maalein 2-1 (1-0)

Ottelu alkoi vauhdikkaasti kun JoSePa sai jo ensimmäisestä tilanteesta vaarallisen paikan, mutta ohjaus takatolpalta meni hiukan ohi maalin. Tämän jälkeen tilanne hieman rauhoittui, mutta vähitellen kotijoukkue PS Villa otti pallollisen pelin haltuun JoSePan yrittäessä puolustaa tiiviisti ja hakea vastaiskuja. Kotijoukkue avasi ottelun maalinteon jo kolmannella minuutilla, kun Tomi Kohonen leikkasi keskelle ja veti unelmavedon ristitolpan kautta sisään. Maalin jälkeen kumpikin joukkue puolusti tarkasti omaa maaliaan. Tarkka peli ei hirveästi paikkoja kummallekkaan antanut, ja puoliajalle mentiin 1-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla JoSePa nosti prässiä ja sai PS Villan vaikeuksiin. Paikkoja syntyi vierasjoukkueelle jatkuvasti, mutta PS Villan maalivahti kesti jakson alkupuoliskon. JoSePa sai vihdoin ansaitun tasoituksen ottelun 30 minuutilla. Janne Kosunen sai pallon jalkaansa omalla puolustusalueella  ja sijoitti pallon alanurkkaan pitkän nousun jälkeen.

Kumpikaan joukkue ei tasuriin tyytynyt, vaan molemmat joukkueet jatkoivat ottelun ratkaisun hakemista. Ottelun käännekohta nähtiin 35 minuutilla, kun Tarkko Savela meni kovalla jalalla taklaukseen, tuloksena epäonninen polven vääntyminen. Tarkko jäi maahan makaamaan ja PS Villa kävi tuikkaamassa ylivoimahyökkäyksestä pallon maaliin parin vetoyrityksen jälkeen. Loppujakson JoSePa pelasi reikäpaidalla, sai pari hyvää vetopaikkaa, mutta Villan puolustus kesti loppuun asti.

Peli oli odotettu näille joukkueille, tarkan pelin merkeissä mentiin lähes koko ottelu. JoSePan paketti pysyi hyvin kasassa mutta niin pysyi Villankin, eli maalin peli puoleen tai toiseen. Tällä kertaa pisteet jäivät saamatta. Erittäin iso kolaus joukkueelle on alkukauden tasaisimman pelaajan Tarkko Savelan loukkaantuminen, huonolla tuurilla koko kausi päättyi tähän loukkaantumiseen.  Jokatapauksessa hän on sivussa tämän kuun. Ensi viikonloppuna JoSePalla alkaa kolmen kotipelin putki, aloituksena heti ensi lauantaina sarjaa tappioitta johtava Tervarit Oulusta saapuu Joutsaan.