Kausi lähestyy – pelaajarinki vahvistuu

Miesten Futsal-Liigan alku lähestyy vääjäämättä. Joukkueessa historiallista syyskuun kahdettakymmenettäyhdeksättä odotetaan kuin joulua. Ja hyvä on odottaa, kun joukkueen runko alkaa olla viimeisiä piirtoja vaille valmis. JoSePa:n ensisijainen tavoite pelaajamarkkinoilla on ollut kiinnittää kaikki edellisen kauden pelaajat rinkiin. Toisena tavoitteena on ollut muutaman sopivan pelaajan hankkiminen laajentamaan rosteria.

Iloisena uutisena voidaankin kertoa, että näissä toimissa on onnistuttu hienosti. Jo aikaisemmin julkistettujen sopimusten lisäksi nyt on saatu nimiä lisää papereihin. Vanhoista tutuista nimistä nähdään kentällä jatkossakin sekä Otto Piili että Valtteri Peltonen. Molemmat pelaajat pelaavat pääsääntöisesti pivotin tontilla. Samalle tontille uutena kasvona liittyy Jere Keskinen, joten kilpailua pelipaikasta saatiin kertaheitolla mukavasti lisää.

– Piilin Otto on todella taitava futsalpelaaja ja valmentajalle erinomainen pelaaja siinä mielessä, että pystyy pelaamaan useita pelipaikkoja. Keskisen Jere taas tuo meille kokemusta ja näkemystä, jota hänelle on kertynyt Kampuksen Dynamon riveissä. Ja Vagen tuntee varmasti kaikki Joutsassa. Oli helppo tehdä sopimus pelaajan kanssa, joka on ollut joukkueessa niin pitkään mukana, toteaa päävalmentaja Mikko Paappanen hymyssä suin.

– Tällä hetkellä olemme saaneet viime kauden pelaajista mukaan lähes sataprosenttisesti kaikki. Nurmisen Matti on vielä sairastuvalla ja Piilin Olli joutui opiskelun vuoksi muuttamaan Kokkolaan. Uusista vahvistuksista Jere tulikin paikkaamaan Ollin jättämää aukkoa, kertoo Paappanen valottaen joukkueen kasaamisen taustoja.

Eikä tässä vielä kaikki! Erittäin iloisena siirtouutisena voidaankin kertoa, että viime kauden mestarijoukkueesta Kampuksen Dynamosta JoSePa:n riveihin siirtyivät ensi kaudeksi Jesse Kalliokoski ja Jose Ikonen.

– Meillä on kokemusta farmisopimuksen kautta näistä pelaajista jo parin vuoden takaa. Molemmat pelaajat ovat älykkäitä, taitavia ja kokeneita futsalpelaajia. Jose tuo osaamistaan ennen kaikkea pohjapelaajan tontille. Kalliokoski taas istuu sujuvasti laitapelaajan tontille. Molemmilla pelaajilla on varmasti paljon annettavaa joukkueelle monessakin suhteessa, Paappanen summaa.

– Nyt meillä on pääosin kasassa porukka, jolla toimiminen liigatasolla on mielekästä. Tästä on hyvä jatkaa kohti kauden alkua.

Kaikki tämänhetkiset sopimuspelaajat löydät täältä: http://josepa1975.fi/futsal/edustus/joukkue-2018-2019/