Kyläjengi vs Maajoukkue

 

 

Kovasti hehkutettu paikallistaisto Futsal-Liigassa KaDy – JoSePa lässähti heti alkumetreillä. KaDy johti viiden minuutin pelin jälkeen 3-0, eikä laskenut missään vaiheessa JoSePaa uhitteluetäisyydelle. Loppulukemat olivat tylyt 6-0 (4-0)

KaDy osoitti alusta saakka olevansa se jengi, joka on hallitseva Suomen mestari. Pallo liikkui ja prässi toimi. Kun peli oli yhdellä  Sergei Korsunovin ja kahdella  Kristijan Radinin maalilla 3-0 viiden minuutin pelin jälkeen, alkoi JoSePankin silmissä välkkyä viikonlopun kaksi muuta peliä. Paras lataus hävisi tästä pelistä, eli lopulta hehkutettu paikallispeli oli aika laimea. KaDy jaksoi kuitenkin painaa ja Aake Partio oli täystyöllistetty. Kuvaavaa ottelulle oli esim. Korsunovin maali kulmasta, kaikki tiesi kuvion mutta nopeus, voima ja tarkkuus oli liikaa.

JoSePa ei pelistä hirveästi odottanut, eikä mitään saanut.  KaDy rankaisi tehokkaasti jälleen JoSePa virheistä, tosin vahva prässi aiheutti niitä virheitä. Ennakkoon hiukan pelätty yhtälö Kalliokoski + KaDY = Keltainen toteutui, eli Jesse on pelikiellossa lauantain SoVo-pelissä korttipakan tultua täyteen. Onneksi siihen saadaan mm. Olli Malin takaisin riviin. Kalliokoski palkittiin  kuitenkin JoSePan parhaana.

Valmentajan kommentit:

Mikko Paappanen: ”Nopeat maalit heti alussa vei fokuksen aika pian viikonlopun kahteen muuhun peliin. Himo voittaa tämä ottelu puuttui, eikä sitä maajoukkuetason vastus yhtään helpottanut. Tämän parempaan ei kyläjengi tällä kertaa pystynyt. Viikonloppuna on suurella todennäköisyydellä ihan eri meininki.”

 

Petri Hentinen