Lisää sopimuksia

JoSePa on  jälleen toiminut pelaajamarkkinoilla. Nämä kaverit eivät oikeastaan ole koskaan markkinoilla olleetkaan, sillä kaikilla taitaa olla jo entuudestaan JoSePan leima otsassa. Alla muutama rivi valmentaja Mikko Paappaselta jokaisesta nyt allekirjoittaneesta.

Jari Kotimäki:

– Kyllä jokaisessa joutsalaisessa joukkueessa täytyy Kotimäki olla vääntämässä! Jari oli meidän viime kauden paras pistemies Futsal Ykkösessä tehoilla 18+10 (6. koko pistepörssissä) ja siinäkin mielessä oli erityisen tärkeä saada hänen nimensä sopimuspaperiin. Uskon, että Jarin nopeus, maalintekotaito ja peräänantamattomuus nousevat esiin liigatasollakin. Ja potentiaalia vieläkin parempaan löytyy runsain mitoin!

Niko Rantanen:

– Viime vuosina joukkueen kapteenina toimineen Nikon hankkiminen sopimuspelaajiimme oli yksi prioriteeteistämme. Niko on esimerkillinen harjoittelija ja joukkuepelaaja. Yhdessä Aaken kanssa Niko muodostaa hyvin toimivan maalivahtikaksikon, joka taistelee tasapäisesti ykkösmaalivahdin tontista. Nikon pelaamisessa näen vielä paljon lunastamatonta potentiaalia, jonka toivottavasti saamme ulosmitattua tulevalla liigakaudella mahdollisimman hyvin.

Eetu Oksanen:

– Sopimuksen allekirjoittaminen Eetun kanssa kertoo halustamme panostaa futsalseurana tulevaisuuteen pitkäjänteisesti. 17-vuotias Eetu on seuran oma kasvatti ja hänen otteensa treeneissä ovat olleet todella mainioita. Eetun halussa omaksua uutta joka treeneissä on jotain, mistä moni futsalpelaaja voisi ottaa varmasti mallia.

Tarkko Savela:

– Jokainen joukkue haluaa riveihinsä pelaajia, joilla on samanlainen taistelutahto ja pelinäkemys kuin Tarkolla. Tarella on mukavasti kokemusta Futsal-Liigasta ja hän osaa tuoda omaa näkemystään rakentavasti joukkueensa peliin mukaan. Tare lukee peliä hienosti ja tekee pelin etenemisen kannalta oikeita ratkaisuja. Mainio veijari niin pelikentällä kuin kentän laidallakin!

Tämähän ei jää tähän. Seuraavien päivien/viikkojen aikana tiedotettavaa löytyy lisää. Ehkä jo tulevana lauantaina 8.9., kun JoSePa pelaa joukkueen sisäisen harjoitusottelun Joutsan liikuntahallilla. Ottelu alkaa klo 14. Samassa yhteydessä laitetaan ensi kauden kausikortit myyntiin, tule noutamaan omasi!

http://josepa1975.fi/futsal-liigakauden-kausikortit-myyntiin/

 

GWW