Seuran esittely

Seuran esittely

Joutsan Seudun Pallo on palloilun yleisseura, joka toimii Joutsassa ja sen lähialueilla. Seuran lajeina on tällä hetkellä jalkapallo, futsal, lentopallo, sulkapallo, pöytätennis sekä frisbeegolf. Lajivalikoimaan kuuluu myös pesäpallo, jossa ei kuitenkaan ole tällä hetkellä toimivia joukkueita.

Jalkapallossa lisenssipelaajia on vuonna 2018 vajaa sata. Joukkueita löytyy niin naisista ja miehistä kuin tytöistä ja pojista. Joukkueiden lisäksi toimii naisten ja miesten harrastejalkapalloryhmä sekä alle kouluikäisten jalkapallokoulu. Myös futsalissa löytyy aikuisten harrasteryhmä sekä joukkueita niin naisten, miesten, tyttöjen kuin poikien sarjoissa. Miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2017-2018 1.divisioonassa.

Aktiivisia harrasteryhmiä on jalkapallon ja futsalin lisäksi sulkapallossa sekä frisbeegolfissa. Seura hallinnoi yhdessä Joutsan kunnan kanssa pururadan maastossa sijaitsevaa frisbeegolfrataa, joka on kaikkien kuntalaisten vapaassa käytössä. Radalla järjestetään kesän aikana myös kilpailuja.