Tästä se lähtee…

JoSePa kohtaa Futsal-liigan avauskierroksella MadMaxin Valkeakoskella. Koirat ovat olleet JoSePalle hankala vastus sekä Divarissa että Liigassa, neljästä pelistä kolme on päättynyt Koskislaisten voittoon. JoSePan ainoa voitto tuli kuitenkin viime kaudella kreivin aikaan, tammikuussa 2019 JoSePa vei vieraspisteet 5-7 voitolla, ja varmisteli historiallista pudotuspelipaikkaa.

MadMaxilla on uusia pelaajia ainakin kuusi, merkittävimmät paluumuuttaja Mika Jussila ja Yasar Elbeller Akaa Futsalista. Merkittävin poistuminen rivistä tapahtuu valmennuspuolella, sillä pelaajavalmentaja Alejandro Peris Mora poistuu toistaiseksi Futsalin parista juniorijalkapallon puolelle. Hänen tilalleen valmentajaksi tuli Toni Tuominen Suomen Turusta.

Hullujen koirien hieman hurlumhei-tyyppinen futsal tarjoaa yleensä vauhtia ja vaarallisia tilanteita molempiin päihin, erityisesti parivaljakko Jussila-Heritty on pitänyt siitä aiemmin huolen. Justus Kunnas on noussut heidän rinnalleen ellei jopa ohi ratkaisijana, mielenkiintoista nähdä millaisen mausteen kovalla asenteella varustettu Yasar Elbeller tuo joukkueeseen.  Kotijoukkueen flow-tilan ehkäisy on avainasemassa JoSePan vieraspisteitten kannalta.

Valmentaja Riku Keihäsnimen sanoin: ”Lähdetään tekemään sovittuja juttuja ja keskitytään siihen mitä treeneissä on painotettu. Helpolla pisteitä ei varmasti oo luvassa, mutta täysillä lähdetään niistä taistelemaan! Tätä on kovasti odotettu ja se näkyy koko porukasta, joukkueella on todella hyvä henki päällä!”

 

Petri Hentinen