Training camp

Syksyn ensimmäiset yhteistreenit on pidetty. Sattuneesta syystä ne pidettiin nostalgisissa merkeissä vanhassa lukion salissa, jossa ihme kyllä lämpötila oli useita asteita ulkoilmaa kylmempi.Oli siis lähes inhimilliset olosuhteet.

Jo keväällä oli tiedossa että joukkueen rakenne tulee muuttumaan aikalailla. Moni kokenutta konkaria lähtee kauteen jo vähän jäähdyttelemään tai välivuosi mielessä, joten pelaajatilanne on lievästi sanoen haastava. Nyt näyttää kuitenkin hieman paremmalta. Pari uutta nimeä on kuvioissa, lisäksi toivomme että muutamat juniorit ottaisivat haasteen vastaan ja lähtisivät kokeilemaan siipiään 2-sarjassa. Korvat ja silmät ovat silti edelleen auki uusienkin pelaajien suhteen, erityisesti sentteripuolella on vajausta. Kaikesta tästä johtuu, että tavoitepuolella ollaan liikkeellä aika varovasti, vasta syksyn ensimmäiset pelit näyttävät missä mennään.

JoSePa järjestää 18.9 oman turnauksen, ja siihen mennessä on pelaajapakkakin varmaan jo kasassa. Toivon mukaan voimme silloin esitellä nipun uusiakin kykyjä vanhojen lisäksi.

GWW