Tyly ISÄNTÄ Sievissä

JoSePa ei pystynyt aiheuttamaan Sievi FS:lle kauden ensimmäistä tappiota sunnuntai-illan Futsal Cupin puolivälierissä. Hallitseva Suomen mestari vei ottelun tyylipuhtaasti ilman isompia ongelmia lukemin 11-1. JoSePa yritti pitää ottelua mahdollisimman pitkään maalittomana, mutta muutaman minuutin jälkeen pallo pomppi JoSePan omista pelaajista kahdesti epäonnisesti maalivahti Rantasen taakse. Ensimmäisellä puoliajalla JoSePa näytti kuitenkin miksi joukkue on Cupissa näinkin pitkällä, päästen erittäin hyville maalipaikoille. Harmittavasti koko kauden vaivannut kliinisyyden puute piti vieraitten lukemat kuitenkin nollilla. Tauolle lähdettiin SIevin johtaen 4-0.
Toinen puoliaika alkoi Sievin kannalta vahvasti, joukkue teki kolme hienoa maalia vain pariin minuuttiin ja ottelu olikin sitä myötä taputeltu. JoSePan parhaana palkittu Otto Piili teki JoSePan ainokaisen näyttävän nousun jälkeen , ja kova veto upposi tolpan kautta sisään. Valitettavasti hyvistä paikoista huolimatta lisämaaleja ei JoSePa saanut aikaan.
JoSePa kierrätti koko laajaa rosteriaan kentällä ottelun lopussa, jalat alkoivat loppua tuplaviikonlopun jäljiltä. Sievi pääsi nakuttamaan loppuun usean helpon maalin takatolpilta tyhjiin ja loppulukemiksi muodostuikin kotijoukkueen 11-1 voitto. Maajoukkuepelaajat Pakola ja Junno näyttivät miksi ovat Suomen huippupelaajia, serbi Nikola Erceg jäi maaleitta tällä kertaa.
Sievin monitoimihalli on Suomen vaikeimpia vieraskenttiä, Sievi FS on voittanut siellä nyt uskomattomat 36 perättäistä runkosarjaottelua liigassa putkeen. Ottelussa paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä, molemmat joukkueet pelasivat puhtaan pelin eikä lisäloukkaantumisia haluttu kumpaankaan leiriin. Kokemuksena ottelu oli loistava nuorelle JoSePan joukkueelle. Positiivisena ottelusta jäi käteen ensimmäisen puoliajan miehekäs esitys.