Huomio! Koronatiedotus…

Tiedotus katsojille

Lauantaina 26.9. JoSePa avaa Futsal-Liigan kotiottelut pelillä jyväskyläläistä Liikunnan Riemua vastaan. Kaikki katsojat ovat tervetulleita, mutta THL:n, AVI:n, poliisin ja Futsal-Liigan määräykset ja suositukset pitää ottaa huomioon. JoSePalla on näin ollen lupa päästää yleisöä paikalle seuraavin reunaehdoin:

  • Tule katsomaan ottelua ainoastaan täysin terveenä!
  • Katsomoon ei pääse ilman kasvosuojia. Ilmaisia maskeja on jaossa lipunmyynnissä. Mikäli et ole valmis pitämään tai et jostain syystä voi pitää kasvosuojainta, toivomme että seuraat ottelua kotona alla olevan linkin kautta.
  • Käsidesiä on käytössäsi eri pisteissä.
  • Yläkatsomoa ei pakata täyteen, turvavälit pitää huomioida kaikessa toiminnassa! Samassa taloudessa/seurueessa olevat voivat istua vierekkäin, tällöinkin yli 15-vuotiaiden on käytettävä kasvosuojainta.
  • Valmentajat, toimihenkilöt ym. käyttävät suojainta harkintansa mukaan alakatsomossa, pelaajat eivät luonnollisesti voi maskia käyttää.
  • Kioski ei valitettavasti ole avoinna tässä ottelussa vallitsevan tilanteen johdosta.
  • Kuuntele ottelun aikana kuulutuksia mm. poistumisjärjestelyjen suhteen.

Koska turvavälejä yleisötapahtumassa ei voi koko ajan taata, on kasvosuojaimen käyttö välttämätöntä Joutsan kunnankin uusien koronalinjausten takia. Toivomme yleisön ottavan nämä suositukset huomioon.

Ottelu näkyy siis myös osoitteessa https://solidsport.com/josepa, mikäli katsot paikan päällä seuraamisen liian riskialttiiksi tai et pääse otteluun.  Lähetys on maksullinen. Maksusta 50 % palautuu JoSePalle, näinkin voit tukea JoSePan toimintaa. Hinnat ovat :

6,90 € / ottelu

19,90 € / kk

99,90 € / vuosi

Seuraa JoSePan sivuja mahdollisen lisäohjeistuksen varalta!

Kaikesta huolimatta, tervetuloa! Pidetään yhdessä korona hallinnassa ja kannustetaan maskit naamalla JoSePa voittoon!

 

JoSePa