JoSePa-Tsemppi 3-0: Hihatonta pelailua.

JoSePa jatkoi pakkovoittojen sarjaa lauantaina Joutsassa. Pieksämäen Tsemppi ei saanut joulunaluslahjoja vaan JoSePa vei melko vaihtelevankin esityksen jälkeen voiton lukemin 3-0. Eränumerot olivat 25-11, 26-24, 25-20.

Positiivisin asia illassa oli yksi uusi pelaaja joukkueessa ja vieläpä kyseisen pelaajan peliesitys oli voimakkaasti hyvä. Ilari Ahosen lisenssi maksettiin perjantai-iltana ja heti perään hän oli JoSePan paras lauantaina. Ike puki liberopaidan päälleen ja hoiti hommansa varmasti ja taidolla.

Pelissä muuten näkyi turhan hyvin pakkovoiton paikka. Ensimmäinen erä tuli kumartamalla, Tsemppi teki erässä lukuisia helppoja virheitä. Toinen erä oli sitten todella vaikea, JoSePa ei saanut vastaanottoon riittävää tarkkuutta. Peli oli koko ajan vaikean näköistä, mutta loppuhetkillä saatiin kuitenkin otteisiin riittävästi rotia.

Kolmannessa erässä nähtiin sitten lukuisia käänteitä. JoSePa oli erän alussa hyvä, ja johti jo erää 11-7. Sitten hetkeksi alkoi kotijoukkueen puolella virhetalkoot, ja neljäs erä alkoi näyttää todennäköiseltä Tsempin johtaessa jo 15-19. Aikalisän jälkeen JoSePa päätti olla tekemättä enää yhtään helppoa virhettä. Tsemppi otti kyseisen viestikapulan vastaan ja JoSePa rallatteli otteluvoittoon.

JoSePan vastaanottopeli oli aikalailla kuraa lauantaina, Ike nosti hyvin, mutta Tsempin syöttäjät ymmärsivät hänet kiertää. Santeri ja Tiitus Vuori kävivät molemmat pelaamassa erän verran yleispelaajina, mutta ei nosto eikä hyökkäys oikein kulkeneet. Onneksi Tsemppi ei oikein ymmärtänyt tilaisuuttaan hyödyntää. Jarnonkin esitys oli sellainen rutiinisuoritus, hyökkäyksissä hän oli kuitenkin tasaisin suorittaja yleispelaajista. Niinhän porukan kokeneimman ukon pitääkin olla. Santeri pääsi parantelemaan omia tilastojaan yhden erän penkillä-mökötyksen jälkeen kolmannen erän lopussa muutaman tarkan noston ja hyvän hyökkäyksen myötä. Juuso teki normisuorituksen hakkurina, 15 pinnaa, + 13. Se tietenkin pitää mainita, että selkä seinää vasten-tilanteen valjettua JoSePalle on tullut pelkkiä 3-0 voittoja.

Ensi sunnuntaina Nilsiässä mottona on sitten tulos tai ulos- molemmilla joukkueilla.

 

GWW