Joutsan Seudun Pallo pisti pakettiin 42. toimintavuotensa

Joutsan Seudun Pallon vuosikokous järjestettiin valtuustosalissa keskiviikkona 13.12. Kakkukahvien lomassa käytiin läpi niin sääntömääräiset asiat kuin vuoden mittaan ansioituneiden palkitsemiset. Seuran puheenjohtajaksi valittiin Marika Seppälä, joka on toiminut tehtävässä myös kaksi edellistä kautta. Entisistä johtokunnan jäsenistä tehtävässään jatkavat lisäksi Maarit Kotimäki, Riitta Nurminen, Jarmo Keihäsniemi, Niko Rantanen sekä Taneli Rasmus. Johtokunnasta jättäytyi pois Juha Saltiola sekä pitkään seuran taloudenhoitajana toiminut Jukka Taskinen. Heidän tilalleen valittiin yksi uusi jäsen, Tony Kankainen. Johtokunnan kanssa tiivistä yhteistyötä tulee tekemään myös Janne Pajunen, jonka osa-aikainen pesti seuran toiminnanohjaajana ja junioripäällikkönä jatkuu edelleen.

Alkava toimintakausi on seuran historian neljäskymmenes kolmas. Sen tavoitteet ovat pitkälti samat kuin aiempinakin vuosina. Pyrkimyksenä on siis tarjota seutukunnan lapsille, nuorille ja aikuisille mielekästä toimintaa eri palloilulajien parissa. Lajeista aktiivisesti tulevat toimimaan jalkapallo, sulkapallo, futsal ja frisbeegolf. Lisäksi tekonurmen katsomohanke jatkuu vielä siten, että katsomon viereen rakennetaan kioski- ja varastorakennus, joka saadaan käyttöön heti kevään koittaessa.

Kuluneen kauden aikana ansioituneista seura palkitsi seuraavat henkilöt.

Miehet jalkapallo: Niko Rantanen
Miehet futsal: Jari Kotimäki
Naiset: Laura Kotimäki
Pojat 02/03: Heikki Rasmus
Tytöt 04/05: Silja Fagerholm
Pojat 06: Aleksi Muttilainen
Pojat 09: Eetu Kasakkamäki
Pojat 10: Benjam Hölttä
Frisbeegolf: Joona Pajunen
Konstan Stipendi: Silja Seppälä, Nea Vilén
Johtokunnan stipendi: Satu Muttilainen
Seura-aktiivi: Jarmo Keihäsniemi

Tuukka Hentistä muistetaan ansiokkaasta työstä katsomon suunnittelussa.

Raimo Koponen ja Seppo Sinkkonen palkittiin miesten futsal pelin yhteydessä. Raimo ja Seppo ovat olleet aktiiviset kannustajat katsomossa. Johtokunnasta pois jääneet Jukka Taskinen ja Juha Saltiola kukitettiin.