Kaksi kultaa ja yksi hopea JoSePalle

Linja-autossa oli tunnelmaa, kun kolme JoSePan joukkuetta suuntasi torstaina 27.11 Laukaaseen hakemaan piirinmestaruuksia ja hopeamitaleja. Seuran historiassa tämä oli ensimmäinen kerta, kun kolme joukkuetta on hakemassa mitaleja samaan aikaan.

D-tytöt pelasivat menneellä kaudella sekä kilpa- että harrastesarjassa. Molemmissa sarjoissa tehtiin hyvää tulosta, mutta kilpasarjassa päästiin taistelemaan piirinmestaruudesta. Tämä täytti joukkueen tavoitteet ja odotukset täysin, olihan tämä ensimmäinen kausi kilpasarjassa. Kilpasarjan 12 ottelusta tytöt hävisivät kolme ja pelasivat yhden tasapelin. Loppupisteissä
se oikeutti toiseen sijaan. Näin ollen joukkueelle tuli kutsu Keski-Suomen piirin palkitsemistilaisuuteen ja tytöt ottivat kunnialla vastaan hopeiset mitalit. Samalla joukkue teki myös seurahistoriaa, sillä tämä oli ensimmäinen kerta, kun JoSePan tyttöjoukkue sai mitalit kaulaan.

T00

Ylh. vas. joukkueenjohtaja Jarmo Keihäsniemi, Katri Kuitunen, Vilma Lehtonen, Kaisa Kosonen, Laura Kotimäki, Inkeri Reinikainen, valmentaja Sanni Nyberg. Alh. vas. Chrisse Törnvall, Heidi Kotimäki, Lotta Hannula, Siiri Reinikainen, Neea Elfvengren, Anniina Haapala, Henriikka Haapala.

D-pojat pelasivat toisen kautensa kilpasarjassa sekä myös viimeisen vuoden niin sanotulla pienellä kentällä. Alkusarjan joukkue voitti pelaten kahdeksan voittoa, yhden tasapelin ja yhden häviön. Maalisuhde oli 44 tehtyä ja 19 päästettyä. Joukkue raivasi tiensä yläloppusarjan peleihin. Viidestä pelistä tuli kolme voittoa ja kaksi häviötä. Piirinmestaruus ratkesi kahden pisteen erolla toiseksi tulleeseen JJK:hon. Yläloppusarjassa tehtyjä maaleja oli 21, päästettyjä 8. Koko kausi oli joukkueelle positiivinen ja ikimuistoinen turnaus- ja JuniorCup voittoineen. Piirinmestaruus oli kuin piste iin päälle seitsemän vuoden yhteiselle taipaleelle. Tästä jatketaan isoille kentille ensi kesänä ja tutustumaan uuteen pelimuotoon 11v11.

P01b

Ylh. vas. valmentaja Mikko Paappanen, Nuutti Rautio, Otto Ikonen, Tuuli Liukkonen, Inkeri Reinikainen, Matias Paappanen, Eetu Tapper, Valtteri Porras, joukkueenjohtaja Riitta Nurminen. Alh. vas. Elias Paappanen, Eetu Oksanen, Heikki Rasmus, Jerry Järvinen, Matti Nurminen, Erkki Rasmus, Aatu Tapper.

Dn-pojat pelasivat kaudella niin kilpasarjaa kuin myös harrastesarjaa. Joukkueen tavoitteena oli taistella kilpasarjassa piirinmestaruudesta ja harrastesarjassa olla kärkipäässä. Kilpasarjassa joukkue voitti 14:sta ottelustaan 13 ja hävisi vain yhden ottelun, sekin oli sarjan viimeinen ottelu. Joukkueen ylivoimasta kertoo murskaava maaliero, sillä joukkue tehtaili hurjat 118 tehtyä maalia ja 44 päästettyä. Piirinmestaruuden lisäksi joukkue voitti piiricupin. Harrastesarjassakin voittoja tuli kauden mittaan enemmän kuin tappioita, joten kausi oli kaikin puolin onnistunut.

P02

Ylh. vas. valmentaja Janne Pajunen, Matias Ahola, Teemu Mäkinen, Matias Paappanen, Matti Nurminen, Jiri Mikkonen, Eemeli Karppinen, Katri Kuitunen, Arttu Ahola, Anniina Haapala. Alh. vas. Joona Pajunen, Elias Paappanen, Eemeli Sarvilinna, Heikki Rasmus, Riku Liukkonen, Henriikka Haapala.

(Sanni Nyberg, Riitta Nurminen, Janne Pajunen)