Kesällä 2019 tarjolla jalkapallotoimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisille

JoSePa järjestää kesällä jalkapallon harrastetoimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisille.

Perheen pienimmät voivat osallistua vuonna 2011-2014 syntyneille tytöille ja pojille tarkoitettuun jalkapallokouluun, jota vetävät seuran omat juniorit. Pallokouluun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan tarkemmat osallistujatiedot kerätään paikan päällä ensimmäisellä kerralla eli 3.6. Pallokoulu toimii tästä eteenpäin kesäkuun ajan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18. Osallistumismaksu on 35 euroa, mikä sisältää ohjauksen, jalkapallon, pelipaidan sekä seuran jäsenmaksun. Lisätietoja saa tarvittaessa Janne Pajuselta p. 040 1790 666.

Nuorille, vuonna 2004–2008 syntyneille tytöille ja pojille, on tarjolla oma harrasteryhmä, jota vetää Marianne Luukkanen. Ryhmässä harjoitellaan jalkapallon perustaitoja ja pelataan rennolla otteella. Mukaan voivat tulla vasta-alkajat sekä jo hieman lajia harrastaneet. Ryhmään ilmoittaudutaan tulemalla paikan päälle. Nuorten harrasteryhmä kokoontuu kesäkuussa ja elokuussa maanantaisin klo 18-19. Ensimmäinen kerta on 3.6. Osallistuminen on ilmaista seuran jäsenille, muille hinta on jäsenmaksun verran eli 10 euroa. Lisätietoja saa tarvittaessa ohjaajalta p. 040 7322 436.

Myös aikuisille on oma harrastevuoro, jossa keskitytään lähinnä pelailuun ilman erillistä ohjausta. Tämä naisten ja miesten yhteinen vuoro on pyörinyt toukokuun alusta lähtien ja se kokoontuu syksyyn saakka tiistaisin klo 18.30-20. Mukaan voi tulla missä vaiheessa tahansa ilman erillistä ilmoittautumista. Alaikäraja ryhmään osallistumiselle on 16 vuotta. Tämäkin ryhmä on seuran jäsenille ilmainen. Muilta peritään maksua jäsenmaksun verran eli alle 17-vuotiailta 10 euroa ja yli 17-vuotiailta 20 euroa. Lisätietoja antaa tarvittaessa Minna Niemi-Mara p. 0400 896 804.

Kaikki vuorot toimivat Joutsan tekonurmella osoitteessa Jousitie 54b. Kaikissa ryhmissä voi myös käydä tutustumassa toimintaan kahden vuoron ajan ilman maksua. Mukaan voi tulla myös ulkopaikkakuntalaisia sekä kesäjoutsalaisia.

Seuralla on tarjolla myös tavoitteellisempaa ja kilpailullisempaa toimintaa niin tyttöjen, poikien, naisten kuin miesten puolella niille, jotka kaipaavat enemmän haasteita lajin parissa. Joukkueiden harjoitusajat ja yhteyshenkilöt löytyvät kotisivuilta osoitteesta http://josepa1975.fi/jalkapallo/harjoitusvuorot/. Ryhmiin otetaan mukaan myös uusia pelaajia, joten kannattaa olla rohkeasti yhteydessä, mikäli joukkueen kanssa harjoitteleminen ja sarjapelien pelaaminen kiinnostaa. Naisilla ei ole tänä kesänä virallista joukkuetta, vaan ainoastaan oma harjoitusryhmä.