Lyhyesti

Kiihkeästi odotettu paikallisottelu oli tällä kertaa vain puolikiihkeä, koska JoSePa ei saanut oikein minkäänlaista otetta voitontahtoiseen sarjanousijaan lauantaina Jyväskylässä. LPK oli alusta saakka kuskin paikalla, eikä loppunumerot 8-0 (3-0) jätä varaa tulkinnoille.

Ensimmäisestä merkkausvirheestä lähtien JoSePa oli tuuliajolla. Läpiajosta tulleen takaiskun jälkeen JoSePalla oli pelin paras hetki, muutamia hyviä maalipaikkoja saatiin luotua ilman tulosta. Kun itselle ei maistu, niin kaveri syö kyllä, pari virhettä ja LPK johti ensimmäisen jakson jälkeen 3-0. Toisella jaksolla sama meno jatkui, ja JoSePa otti jälleen varhain reikäpaidan käyttöön. Se ei näkynyt kuin vastustajan maalisarakkeessa hyvistä paikoista huolimatta.

JoSePan puolustuspelaaminen on tällä hetkellä kovin virhealtista. Pallollinen/palloton mies ei liiku, nöyryys puuttuu ja virheitä tulee. Molemmat tämän kauden vastustajat ovat rokottaneet virheistä kovalla prosentilla. Omat maalipaikat tupelletaan ja sitten marssitaan mieli maassa pukukoppiin.

Kaikki on kuitenkin kunnossa. Harjoituksissa tehdyt ja sovitut jutut pitää nyt vaan saada sinne pelikentälle. Takana on hyvä harjoituskausi ja joukkue on fyysisesti kunnossa. JoSePalla ei ole enää sitä haastajan etua, mikä sillä oli viime talvena. Vanha tuttu LPK näytti miten haastaja pelaa ollen koko ajan kärkäs, valmis vastahyökkäyksiin ja ennenkaikkea tehokas. Kausi on kuitenkin vasta alussa, ja paljon on vielä pisteitä jaossa. JoSePan kannattaa kuitenkin muistaa, että pinnoja ei varsinaisesti jaeta, ne pitää ottaa.