Pahasti pataan

JoSePa paransi oleellisesti vanhojen tuttujen mahdollisuuksia pelata kakkossarjan finaaleissa nöyristelemällä 0-3 tappion Team Länsi-Savoa vastaan. Eränumerot täysin ansaitussa selkäsaunassa olivat 19-25, 19-25,16-25

Kaikenlaista voisi selitellä. Viljami hakkaa hakkurin hommien sijaan kainalosauvoja lattiaan loppukauden nilkkaleikkauksen takia. Ville S. On työmatkalla jossain päin keskieurooppaa. Petteri oli pitkästä aikaa rivissä erinäisten lentopalloon kuulumattomienkin kolhujen jälkeen. Puolen pelatun erän jälkeen nilkka ympäri ja taas kannettiin kentältä pois. Eli mistä näitä loukkaantumisia oikein tulee?

Ensimmäinen erä oli puoleenväliin asti jonkinlaisessa hallinnassa Petterin loukkaantumiseen asti. Penkillä ei ollut kuin Miika ja Pete, joten toinen passari joutui sentteriksi. Sitä tilaisuutta ei Mikkeli jättänyt käyttämättä, keskeltä alkoi tulla tulta kohti JoSePan kenttää ja erä oli siinä. Toisen erän alkuun Ilkka siirtyi toiseksi sentteriksi hakkurin paikalta ja Aki hakkuriksi, mutta taistelu oli jo menetetty. Tälläkin porukalla olisi pitänyt jonkinlainen kapina saada aikaiseksi, mutta JoSePa alistui nopeasti jokaisessa erässä.

Puhtaat paperit saavat Miika ja Tuke, jotka pelasivat omalla tasollaan. Vastaanotto oli riittävän hyvää, mutta vanha perisynti eli laitapelin tehottomuus kurkotti rumaa päätään esiin. Vieraista pisti silmään keskipelin tehot, tosin JoSePa ”auttoi” siinä. Lisäksi Tuomas ”Tumppi” Häkkisellä oli tänään hyvä päivä, eli hän toimitti kaiken kenttään mitä passari toimitettavaksi antoi.

JoSePalla on vielä vieraspelikiertue ensi viikonloppuna Savo-Karjalassa, mutta edes voitot sieltä eivät takaa jatkopaikkaa. Parhaimmissa asemissa ovat Puijo ja Team Länsi-Savo, joilla on jatkopaikka täysin omissa käsissä.

GWW