Riemu vei paikallispelin

JoSePalla oli tiukka vääntö Futsal-Liigan pisteistä  Liikunnan Riemua  vastaan maanantai-iltana Jyväskylässä. JoSePa ei saanut kuitenkaan matkasta tuliaisia eräältä päävastustajaltaan, vaan kaikki kolme pinnaa jäivät isännille maalein 3-2(2-1) Riemu on nihkeän alkukauden jälkeen ollut kovassa vireessä, nyt tuli kolmas peräkkäinen voitto. JoSePalle tappio tiesi toiseksi viimeistä tilaa tällä hetkellä, toki alun sarjaohjelma on ollut JoSePalle haastava.

Riemu aloitti ottelun tavoilleen uskollisena kovalla prässillä ja alkuminuutit JoSePa oli pakotettu puolustamaan. Kuuden minuutin jälkeen Riemu meni ansaittuun johtoon Olli Pöyliön maalilla, mutta koko ajan paremmin peliin sisään päässyt JoSePa tasoitti Janne Kosusen maalilla 8 minuutin jälkeen. Puoliajalle mentiin kuitenkin Riemun 2-1 johdossa, JoSePan virhetilin täytyttyä ja Joonas Madetoja laitettua pilkun sisään.

Toinen puoliaika oli tasaisempi kuin ensimmäinen, tosin aina välillä Riemun aktiivinen prässi toi pidempiä hallintajaksoja isännille. Välillä peliä vei enemmän tunne kuin taito molemmin puolin. Vieraiden parhaana palkittu Tarkko Savela tasoitti pelin 30 minuutin jälkeen, mutta makoisa vieraspiste kariutui loppuhetkillä kotijoukkueen erikoistilannemaaliin.

Mikko Paappanen: ”Riemu tuli odotetusti kovaa alussa päälle, mutta se kestettiin hyvin ja vähitellen saatiin prässikin purettua. Harmittaa kun ei hyvästä yrityksestä huolimatta saatu pistettäkään kotiin viemisiksi. Riemu kuuluu meidän päävastustajiin. Peli oli sinänsä meiltä ihan hyvä, pinna tai pinnat ei mikään vääryys olisi ollut. Toinen jakso oli hyvä, toki molemmilla riitti paikkoja tuhlattavaksi asti.”

Ensi viikonloppuna ei ole pelejä maajoukkueleirityksen takia, puolentoista viikon päästä JoSePa kohtaa lauantaina kotonaan Vieska-Futsalin.

 

Petri Hentinen