Sarjakärki pyöritteli JoSePaa

 

 

JoSePa kohtasi Futsal-liigassa sarjan kärjessä olevan GFT:n Espoossa. Kotijoukkue ei armoa antanut vaan pyöritteli hyvin kapealla miehistöllä matkassa olleet vieraat pyörryksiin maalein 10-2 (3-0)

JoSePalle viime viikot ovat olleet haasteellisia, pienet loukkaantumiset, flunssa ja armeija ovat verottaneet pelaamaan kykenevää miehistöä kovalla kädellä. Espooseen lähti kuitenkin pieni mutta motivoitunut joukkue. Käytännössä seitsemällä pelaajalla peliä pyörittäneet vieraat saivatkin ottelun alussa ihan laatupaikkoja, mutta vapauttavaa avausmaalia ei saatu aikaiseksi.

Puoliajalle asti JoSePa pysyi suht hyvin kyydissä mukana, mutta toisella jaksolla laadukkaalla ja laajalla rosterilla pelannut GFT pudotti vieraat kyydistä. Väsyneeltä JoSePalta loppuivat lopussa jalat ja usko, joten loppunumerot repsahtivat murskanumeroiksi.  Joonas Manzo taituroi JoSePan molemmat maalit, Elias Paappanen ja Jarkko Kosunen saivat syöttöpisteen per mies. Tosiasia lienee se, että peleissä kärkijoukkueita vastaan JoSePan miehistö ei juuri loukkaantumisia tarvitse; koko rosteri pitäisi silloin olla käytössä. Tällä kertaa annettiin liikaa etua  joukkueelle, jonka kanssa terveenäkin mennään välillä vähän liian lujaa.

 

Mikko Paappanen: Hyvä alku oli  meillä, sitten pari takaiskumaalia vähän lannisti porukkaa. Pelisuunnitelma  unohtui. Aikamoinen ylämäki oli takaiskujen jälkeen kiivettävänä. Loukkaantumisia on ollut paljon, mutta kyllä parempaan pitää silti pystyä. Niiden taakse ei voi piiloutua. Vastustajalla oli kolme kenttää kovia pelimiehiä, oma peli ei vaan riittänyt. Silti ei saisi tulla tällaisia lukemia… Aika kovia aikoja nyt eletään, paljon avainpelaajia on jäänyt rivistä pois loukkaantumisten takia.

 

Petri Hentinen