Selkäsauna Espoossa

JoSePa kohtasi sunnuntaina Futsal-liigassa GFT:n Espoossa. Isännät menivät ensimmäisen kympin jälkeen menojaan ja kohensivat asemiaan kärkipäässä 8-0 voiton myötä. Puoliajalla tilanne oli jo 5-0.

JoSePa lähti peliin hiukan sukkasillaan, sillä kolmella avainpelaajalla oli korttitili lähes punaisella. Suuria tunteita ja taklauksia ei saanut kentällä näyttää, sillä todella tärkeät pelit ovat vielä edessä. Ensimmäisen kympin JoSePa oli kuitenkin hyvin kuvassa mukana, JoSePa sai paikkojakin luotua. Valitettavan usein vedot kuitenkin menivät ihan muualle kuin maalia kohti. JoSePa joutui kuitenkin ottamaan viidennen virheen jo ajassa 13:15, ja pian tämän jälkeen tullut 2-0 maali taisi katkaista JoSePan pyristelyn tällä kertaa. Loppujakson aikana GFT antoi oppitunnin maalinteon tehokkuudesta.

Toinen jakso meni enemmän pelailuksi, missä GFT:n rutiinisuoritus riitti pitämään hiukan heikosti esiintyneet vieraat aisoissa. GFT kaunisteli lukemat vielä 8-0:n

JoSePa yritti valmistautua otteluun huolella ottaen huomioon, että korttitilit eivät saisi täyttyä. Silloin on tietysti hiukan vaikea pelata erinomaisesti prässäävää kotijoukkuetta vastaan. Täyteen pistesaaliseen olisi pitänyt esittää huikeaa peliä, nyt ei oikein päästy edes rutiinitasolle. Silloin tällöin toki päästiin maalipaikkoihin, mutta tehot puuttuivat. Aika oleellista maalinteossa on kohti maalia suuntautuvat vedot.

JoSePalla kolme seuraavaa peliä on aika tärkeitä sekä sarjapaikan että playoff- paikan kannalta. Parin viikon päästä kohdataan Ilves Tampereella, sitten on tuplaviikonloppu kotona SoVoa ja PP-70 vastaan.

Valmentaja Mikko Paappanen: ” Tänään ei vaan saatu hyvää peliä irti. Oma keskikertainen esitys ei riitä jos GFT pelaa rutiinitasollaan.  Ekan kympin jälkeen oli kyllä vaikea nähdä ettäö GFT mättää kahdeksan maalia. Tätä on nyt turha jäädä märehtimään, nyt on kaksi viikkoa aikaa valmistautua tärkeään Ilves-peliin.”