Höntsän kauden päätös Simo Syrjävaara Cupissa!
HöntsäJulkaistu: 24.04.2024 22.01

Höntsän kauden päätös Simo Syrjävaara Cupissa!

JoSePan höntsäporukka kävi mittauttamassa tasoaan Simo Syrjävaara cupissa Espoossa. Alkuperäinen suunnitelma oli osallistua sekajoukkueiden sarjaan, mutta vähäisen joukkuemäärän vuoksi sekasarjaa ei järjestetty, joten rohkeasti päätettiin mennä miesten fairplay-sarjaan.

Ensimmäisen päivän pelit olivat vähän totuttelua alustaan ja kovaan fyysiseen pelaamiseen. Tuloksena 3 tappiota.Ensimmäisessä pelissä VVAL futsalia vastaan oli paikkoja ja peli tasoittui loppua kohden, tuloksena kuitenkin 4-1tappio.

Toisessa pelissä saatiinkin sitten kylmää kyytiä Fc Ritoa vastaan. Fyysinen ja tekninen joukkue ei jättänyt palaa JoSePalle, lopputulos 0-8. Päivän viimeinen peli olikin jo hyvää puolustamista ja peli olisi vähän paremmalla viimeistelyllä ollut täysin voitettavissa. Nyt kuitenkin niukka tappio Fc Keittoreipasta vastaan 0-1.

Toinen päivä alkoi United Arabia vastaan. Ennakkoon tiesimme, että vastassa on sarjan voittajasuosikki(*lopulta voitti koko turnauksen) joten lähdimme puolustamaan tiiviisti. Lopputulosta 4-0 vasten tasoero oli selvä, mutta silti höntsä pelasi turnauksen parasta peliään ja taisteli loppuun asti joka tilanteen. Viimeisessä ottelussa Fc Susirajaa vastaan odotuksissa oli tasainen ottelu. Kenttätapahtumat olivatkin turnauksen tasaisimmat ja maalitekopaikkoja avautui useammallekin JoSePan pelaajalle. Lopulta kuitenkin kaveri teki maalit ja lopputuloksena selvä 0-4 tappio.

Erityismaininnan ansaitsee maalilla loistanut ja 3 parhaan pelaajan titteliä saanut Atte Saari.

Kaiken kaikkiaan upea päätös kaudelle ja unohtumaton oppimiskokemus😍⚽