Futsal-Ykkösen kausi käyntiin tappiolla TP-49:ää vastaan
Futsal EdustusJulkaistu: 21.10.2024 12.07

Kauden 2024-2025 aloitus Futsal-Ykkösessä venyi joukkueellamme viikolla alkuperäisestä aloituspäivästä Oulun Tervareiden luovuttua sarjapaikasta. Kauden aloitus ei lauantain vieraspelillä Toijalassa TP-49:n joukkuetta vastaan alkanut voitokkaasti.

Heti alkuvihellyksestä lähtien TP-49 oli valmiimpi ja reilun kuuden minuutin pelin jälkeen TP-49 olikin jo 2-0 johdossa. Reilun 13 minuutin pelin jälkeen TP-49:n joutui rikkomaan meidän varman maalintekotilanteen, tästä seurasi punainen kortti TP-49:n Lindberg Leevi-Eelikselle ja rangaistuslaukaus meidän joukkueelle. Elias Paappanen laukoi tyylikkäästi pallon verkkoon ja toi meidät peliin mukaan. Ensimmäinen puoliaika päättyi kotijoukkueen 2-1 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi joukkueeltamme ensimmäistä puoliaikaa vahvemmin ja ajassa 21:19 Eeli Keiskoski toi Josepan ottelussa ensimmäisen kerran 2-2 tasalukemiin. Maalin jälkeen peli ehti edetä kuitenkin vain 7 sekuntia kun TP-49 iski tilanteen 3-2 lukemiin. Pelikellon näyttäessä aikaa 31:07 Elias Paappanen toi joukkueemme uudestaan tasoihin lukemin 3-3, mutta TP-49 iski ottelun lopputulokseksi 4-3 ajassa 36:58. Vaikka Josepa hallitsi palloa enemmän niin kotijoukkue viimeisteli maalintekotilanteista tehokkaammin ja näin pisteet jäivät Toijalaan ja kausi avattiin tappiolla.

Seuraava ottelu on edessä jo tulevana lauantaina 26.10 klo 16 joka on kauden ensimmäinen kotiottelu Joutsan liikuntahallilla kun vastaan tulee FC Kiisto Vaasasta. Kiistolla on alla jo kaksi ottelua, näistä heillä on tuloksena tasapeli ja voitto. Viimekaudella FC Kiiston kanssa Josepa pelasi tasapelin ja tappion, joten varmasti viihdyttävä ja tiukka koti avaus on tulossa.