Valmentaja Sanni Nybergin yhteenveto joukkueen kuluneesta futsalkaudesta
P10Julkaistu: 12.04.2024 09.42

Valmentaja Sanni Nybergin yhteenveto joukkueen kuluneesta futsalkaudesta

JoSePan P10 joukkue pelasi talvella 2024 futsalia Keski-Suomen piirisarjassa. Pelejä kertyi yhteensä kahdeksan, joista neljä voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Joukkueen peli kehittyi kauden edetessä huomattavasti! Tästä esimerkkinä alkutalvesta kärsitty 6–2 tappio, joka saatiin samaa joukkuetta vastaan käännettyä viimeisessä turnauksessa 3–1 voitoksi. Myös pelaajien itseluottamuksen ja rohkeuden lisääntyminen talven aikana lämmittää kovasti valmentajan mieltä!

Joukkueen harjoituksissa oli mukana 21 innokasta harrastajaa ja heistä 15 osallistui peleihin. Tämä oli valmentajalle haastava tilanne, sillä kokoonpanoon saatiin nimetä vain 10 pelaajaa turnausta kohti. Kolmen pelaajan runko pelasi kaikki ottelut ja muutoin kokoonpanoissa oli pientä vaihtuvuutta joka turnauksessa. Jatkuva kokoonpanojen muutos häiritsi hieman yhteispelin hioutumista, mutta tämä huomioiden joukkueen futsalkausi oli onnistunut.

Kesä tuo tullessaan uudet kujeet, sillä joukkue aloittaa ensimmäisen jalkapallokesän 8 v 8 sarjassa. Lisäksi joukkue on pelaa tutussa 5 v 5 sarjassa ja tällä tavoin voidaan varmistaa jokaiselle pelaajalle sopiva pelimuoto ja paljon peliaikaa. Pelaamalla treeni-into ja motivaatio harrastukseen säilyy!